Over ons

Electro-Import B.V. is een relatief jong bedrijf dat zich richt op het importeren van betaalbare en energiezuinige LED verlichting voor consument en vakhandel. Onze jarenlange ervaring met het importeren van elektronica uit voornamelijk Azië, opgedaan bij diverse werkgevers, leidde in 2012 tot het oprichten van Electro-Import. Een lang gekoesterde wens ging in vervulling.

Betrouwbare kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Het is geen geheim dat 95% van alle elektronische producten in China wordt geproduceerd. Alle grote merken hebben daar hun eigen fabrieken of maken gebruik van betrouwbare OEM fabrikanten met strenge kwaliteitscontroles. Onze producten komen van dezelfde OEM fabrikanten maar worden niet via de gebruikelijke distributiekanalen geleverd. Wij leveren direct van de fabrikant aan u. Handelsagenten, distributeurs en eventueel vakhandel worden vermeden. Zo sparen wij veel kosten en blijven onze prijzen laag zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

Een uitgekiend assortiment

Over smaak valt te twisten en daarom bieden wij ruime keus in veel toegepaste verlichting. Alle artikelen die u op onze website treft, zijn in voorraad. Nieuwe technologie volgen wij op de voet en omdat er elke dag nieuwe LED producten uitkomen wordt het assortiment regelmatig uitgebreid. Mocht u het artikel van uw keuze niet kunnen vinden, stuur dan vrijblijvend een email naar verkoop@electro-import.nl of gebruik ons contactformulier. Niet zelden kunnen wij het gevraagde product leveren tegen veel scherpere prijzen.